SanaTech is Odoo Partner

CREAREA BUSINESS-ULUI TĂU ONLINE NECESITĂ DOAR 5 PAȘI SIMPLI.

1.

Pregătește-ți echipamentele

2.

Construiește o rețea solidă

3.

Creează-ți domeniul online

4.

Atrage atenția

5.

Strălucește

SIMPLU, NU-I AȘA?

SIMPLU, NU-I AȘA?

SIMPLU, NU-I AȘA?

Pas cu pas către un nou început

1.Echipează-te cu echipamente hardware luate prin leasing.

Alege-ți instrumentele digitale prin leasing de software.

2.Conectează-ți lumea prin rețele.

Organizează-ți spațiul cu un administrator.

Protejează cu un scut de securitate

3.Adu-ți ideile la viață prin proiectarea unui website.

4.Îmbunătățește-ți vizibilitatea în motoare de căutare.

Promovează-ți prezența pe rețelele de sociale.

5.Felicită-te. Ai reușit.

Alegând un parteneriat cu SanaTech, obții un avantaj în fața concurenților tăi.

Uită de timpul pierdut în căutarea echipamentului potrivit și implementarea configurărilor necesare. Noi suntem aici pentru a-ți oferi suport, astfel încât alegerea să fie cea potrivită nevoilor afacerii tale.

Îți oferim posibilitatea de închiriere lunară a echipamentelor IT, pentru ca afacerea ta să se dezvolte și să crească fără costuri excesive. Principalul avantaj al acestui tip de serviciu este flexibilitatea capitalului financiar.

Alături de aceste facilități, noi îți punem la dispoziție servicii de securitate IT, astfel încât compania ta să poată opera fără grija amenințărilor online. Securitatea IT este foarte importantă pentru activitatea unei afaceri deoarece un echipament nefuncțional, poate încetini activitatea afacerii.

ÎNCHIRIERE ECHIPAMENTE IT

Scopul SanaTech este acela de a oferi clienților noștri cele mai bune soluții posibile de închiriere echipamente hardware. Mai mult, îi ajutăm să gestioneze echipamentele și le punem la dispoziție resursele necesare pentru funcționare eficientă.

Serviciile noastre de închiriere echipamente IT au următoarele avantaje:

 • Acces la tehnologie de ultimă generație: Ne actualizăm materialele în mod frecvent, astfel încât să poți obține echipamente noi și moderne;
 • Costuri mai reduse: Închirierea IT elimină necesitatea de a investi mulți bani în hardware. Cu opțiunile noastre flexibile de plată, poți alege durata și termenii care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale;
 • Flexibilitate: Poți obține cu ușurință echipamentele potrivite nevoilor afacerii tale. Noi îți asigurăm accesul la cea mai recentă tehnologie;
 • Întreținere și asistență: Experții noștri sunt disponibili pentru rezolvarea rapidă a problemelor legate de hardware-ul și software-ul computerelor tale;
 • Abordare ecologică: Leasingul ajută la reducerea deșeurilor electronice. Când echipamentul închiriat este returnat, ne vom ocupa de eliminarea și reciclarea necesară. Procedând astfel, vom minimaliza impactul asupra mediului.

Contactează-ne astăzi pentru a explora serviciile noastre de închiriere hardware! Optimizează costurile și permite afacerii tale să prospere.

ÎNCHIRIERE SOFTWARE IT

Poate fi foarte dificil să te ocupi de toate echipamentele de care dispune afacerea ta.

Serviciul nostru de închiriere software ajută întreprinderile medii și cu creștere rapidă să-și atingă obiectivele. Închirierea software a echipamentelor permite companiei tale să își eficientizeze operațiunile și să poate gestiona activele într-un mod productiv. Noi îți oferim toate serviciile de care are nevoie afacerea ta, inclusiv opțiuni de web design și instrumente de management.

Avantajele tale:

 • Închirierea serviciului software îți asigură acces permanent la tehnologia de ultimă generație. Mai mult, îți punem întotdeauna la dispoziție caracteristici suplimentare;
 • Închirierea software reprezintă o modalitate excelentă prin intermediul căreia afacerea ta își păstrează poziția pe piața concurențială fără cheltuieli uriașe;
 • Cheltuieli lunare fixe;
 • Cele mai noi tehnologii din zona software, fără potențiale solicitări bugetare;
 • Costuri mai mici, chiar și pentru soluții personalizate.

Ce îți oferă experții SanaTech:

 • Configurare și suport tehnic pentru un pachet software special adaptat afacerii tale;
 • Identificarea cerințelor, dezvoltarea software-ului, testarea, asigurarea calității și lansarea produselor sau serviciilor.

Succesul unei organizații depinde de infrastructura eficientă și fiabilă a rețelei. Datorită tehnologiei de ultimă generație și a experienței extinse, îți putem oferi o gamă largă de soluții de networking personalizate cerințelor tale.

Echipa noastră deține cunoștințe aprofundate în ceea ce privește principiile și tehnicile de management al rețelelor. Fie că ai nevoie de ajutor pentru crearea unei noi rețele sau pentru optimizarea infrastructurii, abilitățile și experiența noastră îți pot oferi rezultate excepționale.

Serviciile noastre de networking includ:

 • Proiectare și implementare: Te ajutăm să proiectezi o infrastructură de rețea care să îndeplinească obiectivele companiei și să asigure conectivitate fiabilă. Specialiștii noștri te vor ghida pe parcursul întregului proces, de la planificare până la implementare.
 • Securizarea rețelei: Protejarea rețelei și a datelor este prioritatea noastră. Utilizăm cele mai recente tehnici de securitate, precum criptarea, firewall-urile și sistemele de detectare a intruziunilor. Toate aceste eforturi au rolul de a consolida rețeaua și de a preveni accesul neautorizat.
 • Întreținerea rețelei: Ne ocupăm de toate aspectele legate de întreținerea rețelei, de la asigurarea funcționării până la minimizarea timpilor de nefuncționare.
 • Actualizări de rețea și extindere: Pe măsură ce compania crește, trebuie să ai în vedere infrastructura necesară pentru susținerea operațiunilor. Noi te ajutăm să îți actualizezi rețeaua pentru a ține pasul cu dezvoltarea tehnologică.
 • Wireless networking: Rețelele noastre wireless îți oferă cea mai bună experiență posibilă.
 • Consultanță și asistență în rețea: Consultanții noștri de rețea te ajută să identifici și să rezolvi problemele legate de rețea. Echipa noastră îți poate oferi sfaturile și recomandările necesare pentru a îmbunătăți performanța și a optimiza infrastructura.

Contactează-ne acum și descoperă serviciile noastre de networking! Transformă-ți afacerea și obține succesul în era digitală.

ADMINISTRARE

Se spune că orice problemă poate fi rezolvată de tipul de la IT.

Scopul administratorului este de a se asigura că rețelele, sistemele și serverele sunt sigure și pot fi operate eficient. Funcția principală a acestui serviciu este de a menține și monitoriza securitatea și calitatea celor de mai sus.

De ce ai nevoie de un administrator IT? Serviciul de monitorizare este o parte esențială a oricărei infrastructuri de afaceri, deoarece urmărește activitățile și starea rețelelor, serverelor și sistemelor.

Ești interesat? Iată soluțiile pe care ți le oferim:

 • Asigurăm realizarea diferitelor operațiuni și conectivitate fără întreruperi, planificăm și îmbunătățim capacitatea rețelei;
 • Îmbunătățim gestionarea și documentarea modificărilor din rețea;
 • Asigurăm configurarea diverselor componente hardware de rețea, cum ar fi comutatoare, routere și servere;
 • Actualizarea continuă a software-ului companiei;
 • Gestionarea datelor stocate în cloud și în rețeaua fizică;
 • Întreținerea și instalarea hardware-ului computerului;
 • Recuperarea datelor;
 • Funcționarea optimă a serverelor prin implementarea sistemelor de operare și monitorizarea performanței acestora;
 • Asistența și întreținerea regulată pentru servere.

SECURITATE

Pe plajă, cu o băutură rece în mână, fără grija atacurilor virtuale? Da, este posibil!

Securitatea cibernetică permite organizației sau afacerii tale să fie protejate de cele mai recente amenințări. Serviciile noastre te pot ajuta să previi pierderea datelor clienților, a înregistrărilor financiare sau a operațiunilor comerciale. Experții Sanatech monitorizează continuu serverele și îți pot oferi asistență ori de câte ori este nevoie.

Așadar, îți pune la dispoziție o varietate de soluții de securitate pentru a-ți proteja afacerea:

 • Configurarea sistemului de backup al datelor;
 • Configurarea și managementul sistemului de recuperare;
 • Protecție împotriva adware, troieni, malware, phishing, spam și spyware;
 • Securitatea informațiilor transmise prin Internet;
 • Securitatea porturilor de comunicații;
 • Securitatea rețelei împotriva scurgerilor de date interne și externe;
 • Suport tehnic 24/7.

WEBSITE-URI

Singura întrebare pe care trebuie să ți-o pui este: un gin tonic în barul de pe plajă sau mai degrabă o bere rece pe plajă?

Echipa SanaTech va oferă un serviciu de calitate prin crearea unui Website cu un design unic și modern special conceput pentru afacerea dumneavoastră, care o să facă diferența între afacerea ta și concurență. Calitatea face diferența!

 • Servicii de dezvoltare Homepage, blog-uri, shop online, găzduire website, design grafic și adrese mail dedicate afacerii tale;
 • Achiziționăm domenii dedicate afacerii tale și găzduim adrese de e-mail personalizate (exemplu: [email protected], [email protected]) plus back-up e-mailuri;
 • Dezvoltare web ce tehnologii precum WordPress sau limbaje de programare (PHP / CSS / HTML5 / MySQL);
 • Design grafic: prelucrare imagini, logo și video precum și încărcarea acestora pe site;
 • Găzduire website: back-up zilnic, certificate de securitate SSL, securizare website-uri împotriva atacurilor online.

S.E.A

Stabilim noi tendințe și proiectăm campanii targetate de publicitate! Internetul reprezintă o conexiune facilă între tine și clienți potențiali, astfel încât să poți intra rapid în contact și crea relații benefice. Iar noi suntem bucuroși să ne ocupăm de toate acestea pentru tine.

Principalul avantaj este că vorbim de afaceri B2B sau B2C. Scopul unei organizații este de a atrage influența și de a diversifica canalele prin care pot fi generate venituri. Noi îți oferim: Oferim servicii de publicitate pentru Google (Ads) și rețele sociale (Instagram, Facebook, TikTok, YouTube):

 • Campanii de promovare pentru captarea unei audiențe online;
 • Design grafic: editări foto-video pentru campanii de succes;
 • Implementare meta taguri și link-uri interne.

S.E.O

SEO (Optimizare pentru motoare de cautare) reprezintă un efort continuu. Fără nicio promovare suplimentară optimizarea poate atinge o limită. Pentru a îmbunătăți și crește poziția web-siteului tău în rezultatele căutării, ai nevoie atât de conținut optimizat, cât și de campanii care să mărească eficient viziblitatea. În acest sens, SanaTech te îndruma și preia următoarele sarcini:

Audit si optimizare SEO: analizăm situația curentă a website-ului tău pentru a ne putea concentra pe punctele slabe. Un SEO eficient îmbunătățește poziția website-ului tău în motoarele de căutare;

Optimizăm dimensiunile imaginilor, codul și alte elemente care pot îngreuna performanța website-ului. Cu ajutorul acestei practici, viteza de răspuns și experiența utilizatorului sunt îmbunătățite, iar scorul SEO al site-ului avansează;

Strategia de conținut: implementăm servicii de optimizare SEO concentrate pe continut, cu scopul de a obține o optimizare eficientă atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru utilizatori;

Link building: atragerea link-urilor relevante către website-ul tău.